Partners

Alle partners delen dezelfde missie: Heidelberg Gardens laten uitgroeien tot een sfeervol en ecologisch meeting point. Persoonlijkheid, duurzaamheid en samenhorigheid zijn hiervoor de basiswaarden.
epi_logo_transparant

EPI GROUP

Design your life!

Wij zijn EPI Group, een onafhankelijk Belgisch/ Nederlands familiebedrijf en producent van kunststof gietvloeren en vloersystemen. Al meer dan drie decennia ontwikkelen en ontwerpen wij met hart en ziel eersteklas design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en functionele vloeren voor woningen, bedrijven, brug- en parkeerdekken en andere toepassingen wereldwijd. Die passie resulteert keer op keer in sensationele vloeren en opzienbarende projecten. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle denkbare toepassing-productcombinaties. De eigen R&D-afdeling gaat constant op zoek naar nieuwe innovaties op vlak van esthetiek en kwaliteit. Ze werken zelfs aan een ecologische vloer die 100% groen is. Bij EPI maken we vloeren. We leggen ze niet. Dit vertrouwen we toe aan ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde applicatiebedrijven. Onze partners hebben zonder uitzondering liefde voor hun vak en oog voor detail. Kies je voor een EPI vloer, dan zijn wij de springplank van producent naar de gespecialiseerde applicateur.
logo_BUROBELGIUM

Buro Belgium

Furniture & interior concepts

Al meer dan 30 jaar is Buro Belgium een vast aanspreekpunt voor kantoorinrichtingen. Vandaag kan je hier ook terecht voor de totale make-over van je woning. Het team is gepassioneerd door interieurs en denkt graag met je mee, al van in de ontwerpfase. Wat is de ideale indeling van een ruimte? Welk type meubels past het best? Buro Belgium vindt steeds het evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. Met designmeubels en maatwerk creëren de interieurarchitecten unieke interieurconcepten die aansluiten bij je verwachtingen, budget en stijl.   De partnerships binnen Heidelberg Gardens zijn voor Buro Belgium een grote meerwaarde. Alle events, workshops en services van de verschillende partners versterken de adviesfunctie die Buro Belgium aan zijn klanten wil bieden. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid vormen immers de rode raad binnen Buro Belgium.
logo_BOYDENS

Boydens

Technology and energy

Boydens Engineering is een bouwtechnisch en duurzaam ingenieursbureau actief in de conceptualisering, ontwerp en controle van de technische installaties in middelgrote tot grote gebouwen. We combineren een op ervaring gebaseerde ontwerpmethodologie met state-of-the-art simulaties die het concept verbinden met de verwachte technische prestaties. Met meer dan 100 specialisten in onze verschillende vestigingen in België, Luxemburg en Vietnam; werken we nauw samen met belangrijke technische experten om zo een team te vormen dat gericht is op open en efficiënte communicatie. Dit maakt op zijn beurt de uitwisseling van ideeën over de verschillende sectoren heen mogelijk, wat resulteert in ontwerp-oplossingen die staan voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en distinctie. Naast het verzorgen van originele ontwerpen en toezicht op de nieuwe installaties op de site, adviseren wij ook hoe bestaande installaties te optimaliseren terwijl flexibel te blijven voor toekomstige uitbreidingen en re-engineering.
Wil je ook partner worden van Heidelberg Gardens met jouw onderneming?