Partners

Alle partners delen dezelfde missie: Heidelberg Gardens laten uitgroeien tot een sfeervol en ecologisch meeting point. Persoonlijkheid, duurzaamheid en samenhorigheid zijn hiervoor de basiswaarden.

logo_qlife

Q-life Personal Training

We are here to upgrade lives!

Bij Q-life geen klassieke personal training, maar wel een complete holistische aanpak rond mindset, nutrition, movement en recovery. Door te werken rond deze vier pijlers helpen de trainers jou om de beste versie van jezelf te worden. Je kan rekenen op de persoonlijke aanpak van A-gecertificeerde professionals die zich constant bijscholen in hun eigen specialiteit. 

De verschillende partners van Heidelberg Gardens versterken elkaars werking, waardoor ze ook een meerwaarde kunnen betekenen voor elkaars klanten. Consultancy op de werkvloer via Q-life is een voorbeeld van zo’n extra service. Wil je een ergonomische zithouding aanleren? Een sessie houden over pure, duurzame voeding zonder farmaceutische toevoegingen? De algehele fitheid van je medewerkers op peil houden? Een Q-lifecoach komt graag bij je langs.

logo_EPI

Polydur Products

Design your life!

Polydur Products is exclusief verdeler van de naadloze EPI gietvloeren in België. Van horeca over industrie tot moderne woningen … dit unieke systeem geeft iedere vloer een strakke look. De toplaag in kunsthars zorgt bovendien voor een uiterst duurzaam resultaat. Polydur Products staat garant voor een snelle en correcte service. Ze geven passend advies, stellen een uitvoerder voor die bij je project past en begeleiden je van A tot Z. 

De eigen R&D-afdeling gaat constant op zoek naar nieuwe innovaties op vlak van esthetiek en kwaliteit. Ze werken zelfs aan een ecologische vloer die 100% groen is. Net als de andere partners binnen Heidelberg Gardens, maakt Polydur Products het verschil met een persoonlijke en down-to-earth aanpak.

logo_BUROBELGIUM

Buro Belgium

Furniture & interior concepts

Al meer dan 30 jaar is Buro Belgium een vast aanspreekpunt voor kantoorinrichtingen. Vandaag kan je hier ook terecht voor de totale make-over van je woning. Het team is gepassioneerd door interieurs en denkt graag met je mee, al van in de ontwerpfase. Wat is de ideale indeling van een ruimte? Welk type meubels past het best? Buro Belgium vindt steeds het evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. Met designmeubels en maatwerk creëren de interieurarchitecten unieke interieurconcepten die aansluiten bij je verwachtingen, budget en stijl.  

De partnerships binnen Heidelberg Gardens zijn voor Buro Belgium een grote meerwaarde. Alle events, workshops en services van de verschillende partners versterken de adviesfunctie die Buro Belgium aan zijn klanten wil bieden. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid vormen immers de rode raad binnen Buro Belgium.

logo_BOYDENS

Boydens

Technology and energy

Boydens Engineering is een bouwtechnisch en duurzaam ingenieursbureau actief in de conceptualisering, ontwerp en controle van de technische installaties in middelgrote tot grote gebouwen. We combineren een op ervaring gebaseerde ontwerpmethodologie met state-of-the-art simulaties die het concept verbinden met de verwachte technische prestaties.

Met meer dan 100 specialisten in onze verschillende vestigingen in België, Luxemburg en Vietnam; werken we nauw samen met belangrijke technische experten om zo een team te vormen dat gericht is op open en efficiënte communicatie. Dit maakt op zijn beurt de uitwisseling van ideeën over de verschillende sectoren heen mogelijk, wat resulteert in ontwerp-oplossingen die staan voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en distinctie. Naast het verzorgen van originele ontwerpen en toezicht op de nieuwe installaties op de site, adviseren wij ook hoe bestaande installaties te optimaliseren terwijl flexibel te blijven voor toekomstige uitbreidingen en re-engineering.

Wil je ook partner worden van Heidelberg Gardens met jouw onderneming?