Arne Mosbeux ontdekt de ideale therapie tegen stress

Als zaakvoerder van Polydur Products, leverancier van kunstharsproducten die gebruikt worden voor de plaatsing van gietvloeren, heb ik een veeleisende job die mij zowel fysiek als mentaal bezighoudt. Daarom ging ik enkele maanden geleden op zoek naar een manier om te ontspannen na het werk en zo kwam ik bij Q-Life terecht.

Hoewel ik oorspronkelijk enkel de bedoeling had er te fitnessen, stapte ik al snel over op de personal training & coachingformule die Q-Life aanbiedt. Door deze op maat gemaakte trainingen ontstond op zijn beurt mijn interesse voor het lichaam en de gezondheid in het algemeen. Ik werd me bewust van alle factoren die een rol spelen in een gezonde levensstijl en begon me vanaf dan, onder begeleiding van Q-Life, eveneens te verdiepen in mijn voedingspatroon.

Deze aanpak is voor mij ondertussen als het ware een levensstijl geworden want ik ben tegenwoordig dagdagelijks bezig met het onderhouden van mijn lichaam en geest aan de hand van lichaamsbeweging, aandacht voor mijn maaltijden en ontspanning. Zowel fysiek als mentaal voel ik mij beter in mijn vel en dat straal ik dan ook uit op het werk: mijn focus is scherper en ik neem juistere beslissingen.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Niets werkt voor mij zo therapeutisch als na een zware werkdag een uurtje sport te combineren met een passende maaltijd. Het geeft me de mogelijkheid om de stress en drukte van de werkvloer achter me te laten.

Wat ik dan ook zo fantastisch vind aan de aanpak van Q-Life is het feit dat je het zelf in handen hebt: jijzelf kan de keuze maken om aan een gezonde en evenwichtige levensstijl te werken en daadwerkelijk de inspanningen leveren om dat ene doel te bereiken. Deze formule werkt verslavend: hoewel het karakter en doorzettingsvermogen vereist, put je heel wat voldoening uit het resultaat.

Het is een eeuwenoud cliché, maar het klopt als een bus: alles draait om een gezonde geest in een gezond lichaam.

Nieuwbrief

* verplichte velden

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Meer informatie over ons privacybeleid.

Heidelberg Gardens gebruikt Mailchimp als platform voor marketing. Door op de registratieknop te klikken stemt u er mee in dat uw gegevens verzonden worden naar Mailchimp voor verwerking. Meer info