De officiële opening van het nieuwe kantoor van Boydens Engineering in Zedelgem bracht op donderdagavond 4 oktober meer dan 150 architecten, projectontwikkelaars en andere genodigden uit de vaksector van over heel Vlaanderen samen.

In aanwezigheid van Carl Decaluwé, Gouverneur West-Vlaanderen en Annick Vermeulen, burgemeester Zedelgem werd in de tuin van het bedrijvencentrum bij wijze van inhuldiging een eikenboom geplant. Eveneens kregen alle genodigden een kleine eikenboom mee naar huis als bedanking voor hun aanwezigheid maar ook als bijdrage aan het milieu.

‘Leading by example’-filosofie

Het nieuwe kantoor, ontworpen door het eigen team, sluit daarmee aan bij de ‘leading by example’-filosofie die het bedrijf hanteert. Boydens engineering voltooide hiermee de energetisch duurzame huisvesting voor de drie Europese ontwerpvestigingen. In Zedelgem wordt er aan de hand van de verdamping van regenwater gezorgd voor een onberispelijk zomercomfort in een doorgedreven energetische renovatie en herbestemming van de voormalige toonzaal van Buro Belgium.

Tegenwoordig vormen ze samen met Q-life Personal Training, Polydur Products, Buro Belgium en Machteld een mini-bedrijvencentrum langs de Torhoutsesteenweg waarbij de voordelen van het nieuwe werken optimaal tot zijn recht komen.

Werk en ontspanning

Naast de ruime landschapsbureaus in een lichtrijke omgeving, zijn er ook 5 vergaderzalen met diverse capaciteiten en mogelijkheden tot onder meer rechtstaand vergaderen, projecteren, … die open communicatie in de hand werken.

Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte om te eten en ontspannen, maar ook verschillende hoekjes die de mogelijkheid bieden om flexibel te werken: een sofa waar je op je gemak kan bellen of een tekst kan schrijven, een hoge tafel met barkrukken waar je met andere collega’s rond kan zitten tot zelfs in de tuin heb je de kans om te brainstormen over een opwindende toekomst vol innovatie. Binnenkort kan het personeel zelfs genieten van een gezonde snack van hun eigen appelbomen die kort na de opening werden geplant.

Nieuwbrief

* verplichte velden

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Meer informatie over ons privacybeleid.

Heidelberg Gardens gebruikt Mailchimp als platform voor marketing. Door op de registratieknop te klikken stemt u er mee in dat uw gegevens verzonden worden naar Mailchimp voor verwerking. Meer info